Christina Aguilera shopping in Venice - August 2013

21. srpna 2013 v 13:15 | Brookelle |  Christina Aguilera
Christina nakupovala ve Venice.


Fotka z photoshootu pro album Femme Fatale

21. srpna 2013 v 13:08 | Brookelle |  Britney Spears
Objevila se dosud nezveřejněná fotka z photoshootu k albu Femme Fatale.

 


Selena Gomez: MTS Centre in Winnipeg, Canada - 19.8.2013

21. srpna 2013 v 11:48 | Brookelle |  Selena Gomez
Selena s fanoušky ve Winnipegu.

Klicken für Bild in voller Größe

Nina Dobrev - Info

20. srpna 2013 v 14:45 | Brookelle |  Ostatní Celebrity

Jméno: Nina Konstantin Dobrev
Datum narození: 9.1.1989
Věk: 24
Povolání: Herečka
Filmografie:
Degrassi: The Next Generation (2001)
Daleko od ní (2006)
Hra na rodinu (2006)
V rytmu stepu (2007)
Too Young To Marry (2007)
Never Cry Werewolf (2008)
The American Moll (2008)
Upíří deníky (2009)
Pokušení
Spolubydlící (2011)
Charlieho malá tajemství (2012)

Candice Accola - Info

20. srpna 2013 v 14:40 | Brookelle |  Ostatní Celebrity

Jméno: Candice Accola
Datum narození: 13.5.1987
Věk: 26
Povolání: Herečka, Zpěvačka
Filmografie:
Pirate Camp (2007)
Jak jsem poznal vaši matku (2007)
Juno (2007)
On the Doll (2007)
X´s and O´s (2007)
Dead Girl (2008)
Hannah Montana: The Best of Both Worls Concert (2008)
Lovci duchů (2008)
Greek (2008)
Hannah Montana: The Movie (2009)
Upíří deníky (2009)
The Truth about Angels (2009)
Drop Dead Diva (2010)
Kingshighway (2011)

Selena Gomez: Rogers Arena in Vancouver, Canada (Meet & Greet) - 14.8.2013

20. srpna 2013 v 14:23 | Brookelle |  Selena Gomez
Selena se setkala a fotila s fanoušky ve Vancouveru.

Klicken für Bild in voller GrößeKlicken für Bild in voller Größe


Jonas Brothers: Live in Bristow, VA - 29.7.2013

20. srpna 2013 v 12:46 | Brookelle |  Jonas Brothers
Jonasové na koncertě v Bristow.


Malí Jonasové

20. srpna 2013 v 12:36 | Brookelle |  Jonas Brothers
Jonasové, když byli malí.



Shakira - Info

20. srpna 2013 v 12:25 | Brookelle |  Ostatní Celebrity

Jméno: Shakira Isabel Mebarak Ripoll
Datum narození: 2.2.1977
Věk: 36
Povolání: Zpěvačka
Diskografie: Magia (1991), Peligro (1993), Pies Descalzos (1996),
Dondé Están los Ladrones (1998), Laundry Service (2001), Fijación Oral Vol 1. (2005),
Oral Fixation Vol 2. (2005), She Wolf (2009), Sale El Sol (2010)

Demi dnes slaví 21. narozeniny

20. srpna 2013 v 12:07 | Brookelle |  Demi Lovato
Je to neuvěřitelné, ale Demi právě dnes slaví své 21. narozeniny. Přejeme jí všechno nejlepší! :-)


Ian Somerhalder - Info

19. srpna 2013 v 22:30 | Brookelle |  Ostatní Celebrity

Jméno: Ian Somerhalder
Datum narození: 8.12.1978
Věk: 34
Povolání: Herec
Filmografie:
  • Policie z New Orleans (1996)
  • Znovu na světě (1999)
  • Young Americans (2000)
  • Kriminálka Las Vegas (2000)
  • Anatomy of a Hate Crime (2001)
  • Smallville
  • Pravidla vášně (2002)
  • Kriminálka Miami (2002)
  • Fearless (2004)
  • V rukách nepřítele (2004)
  • The Old Man and the Studio (2004)
  • Ztraceni (2004)
  • Puls (2006)
  • Marco Polo (2007)
  • Upíří deníky (2009)
  • Ztracené město

Kam dál